Inloggen   |

Hendor

Historie

Opgericht in 1948, begon Hendor met het bouwen van kunststof Pompen & Filters voor de galvanische industrie. Deze markt is Hendor altijd trouw gebleven. Maar ook voor aangrenzende industrieën heeft Hendor inmiddels veel producten ontwikkeld.
Enkele toepassingen: filtreren, afvalwaterbehandeling, anodiseren, beitsen, etsen, fosfateren, galvaniseren, lakken, ontvetten, reinigen, spoelen, strippen, lucht- en gaswassen.
Het Hendor productenprogramma omvat een ruime serie centrifugaalpompen in PP, PVDF en RVS, zowel verticaal als horizontaal, met mechanische asafdichting als ook met magneetkoppeling. Daarnaast filterkamers voor filterkaarsen, filterzakken en filterpapier en complete filtersystemen.
In 2009 heeft Hendor de activiteiten van Bofil overgenomen en worden de Bofil filterpompen gebouwd bij Hendor in Bladel.

  


Organisatie
In haar ruime fabriek in Bladel beschikt Hendor over de modernste verspanende productietechnieken.
De aanwezigheid van geavanceerde spuitgietmachines staat garant voor efficiënte productie van onderdelen. Door flexibele productiemethodes kan Hendor zeer goed overweg met zowel grote als ook kleine productseries. Naast standaard pompen en filters, bouwt Hendor ook veel pompen en filters volgens klantenspecificatie of als private label. Een constante ruime voorraad onderdelen staat garant voor korte levertijden. Hendor is ISO9001 gecertificeerd sinds 1994.
 
Bij de Nederlandse grens houdt het niet op. Inmiddels heeft Hendor eigen vestigingen in Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje, USA en Singapore. Aangevuld met dealers in 25 landen biedt Hendor een goede lokale ondersteuning aan internationaal opererende ondernemingen.
  
Missie
Hendor Pompen & Filters vindt men door de gehele industrie en worden met name daar ingezet, waar met agressieve zure of alkalische vloeistoffen wordt gewerkt. Door de jarenlange ervaring en het meedenken in deze processen, heeft Hendor veel kennis in huis en staan we bekend om de hoge kwaliteit van onze pompen en filters die volgens ISO9001 geproduceerd worden. Daarbij hebben we ons gespecialiseerd in klantspecifieke samenstellingen.
Onze doelstelling is altijd om betrouwbare en gebruiksvriendelijke producten te maken. Het succes dat we hiermee hebben bereikt, motiveert ons des te meer om innovatieve oplossingen te bedenken.
De goede en intensieve communicatie met de gebruikers ondersteunt ons uitgebreide en innovatieve productenprogramma. Dit is met name onze kracht.
Hendor products are ready to work for you, just as we are!