Hendor breidt met Galber netwerk uit in Mexico

Hendor is sinds 1 januari 2023 een partnerschap aangegaan met Galber uit Mexico. Samen werken de bedrijven aan een optimale toelevering van hoogwaardige chemische pompen en filters voor de oppervlaktebehandelende industrie in Mexico. 

Innovatie, service en partnerschap 

Met deze samenwerking bouwt Hendor verder aan haar strategie om de oppervlakte-behandelende industrie te voorzien van smart technology voor toekomstige generaties. Galber zal als officiële non-exclusieve distributeur fungeren van alle Hendor pompen, filters en service in geheel Mexico. 

Hendor heeft haar service hoog in het vaandel staan en heeft in Galber een gelijkwaardige partner gevonden. Beide familiebedrijven hechten veel waarde aan innovatie, service en partnerschap. Om dit te kunnen waarborgen, wordt Galber voorzien van een eigen voorraad in Guadalajara om klanten zo snel mogelijk te kunnen beleveren. Daarnaast worden regelmatig trainingssessies met het salesteam georganiseerd om de jarenlange kennis en expertise van Hendor op een gedegen manier uit te dragen. 

Kees Stigter, Global Sales Director bij Hendor over de samenwerking:
“Hendor beschouwt Galber als een ervaren, gerespecteerde leverancier in Mexicaanse markt voor de chemische oppervlaktebehandeling. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Galber een uitgebreid netwerk opgebouwd met nationale dekking in Mexico. De professionele bedrijfsvoering en langdurige relaties met bekende chemie leveranciers uit Europa en Verenigde Staten bieden een uitstekende uitgangspositie voor een succesvolle samenwerking tussen beide bedrijven. Met on-site training bij Galber en doorlopend technische advies vanuit Nederland, onderstreept Hendor de positieve vooruitzichten voor deze partnerschap.”

Andrés Álvarez, algemeen directeur van Galber, over de samenwerking:
“Als onderdeel van onze waardebelofte en met als doel onze klanten een steeds completere oplossing te bieden, gaat Galber een strategische alliantie aan met Hendor. Hiermee brengen wij als Galber onze klanten een nieuwe lijn van hoogwaardige en innovatieve producten, waarmee we onze waardebelofte blijven versterken: een strategisch partner zijn voor de galvanische industrie in Mexico.”

Over Hendor  
Hendor is een innovatieve fabrikant van hoogwaardige corrosiebestendige chemische pompen en filters. Gevestigd in Nederland en opgericht in 1948. Hendor produceert en levert al 75 jaar een breed scala aan hoogwaardige pompen en filters voor de oppervlaktebehandelende industrie, printplaten, connectoren en halfgeleiders.
 
Over Galber 
Galber is opgericht door een Mexicaanse ondernemersfamilie en heeft zich in het begin toegelegd op de vervaardiging en commercialisering van producten voor de galvanische-industrie.

Gedurende meer dan 50 jaar heeft Galber gewerkt aan het verbeteren en ontwikkelen van processen die het bedrijf in staat heeft gesteld te groeien en bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Met het verstrijken van de tijd en de wil die de oprichter samen met de huidige CEO wist in te brengen, werd Galber een synoniem voor service, kwaliteit en ondersteuning voor kleine, middelgrote en grote bedrijven in de industrie. Onlangs  is het familiebedrijf geëvolueerd tot een onderneming met meerdere divisies dat ernaar streeft een leider te zijn in industriële sectoren door klanten een verscheidenheid aan oplossingen te bieden voor oppervlaktebehandeling, verpakkingsmateriaal en industriële chemicaliën, geïntegreerd door producten, technologie, hoog-gekwalificeerde diensten en apparatuur van wereldklasse.

Ander nieuws